Yogakalender september 2020

Oj, oj jag blev helt överväldigad av responsen på Facebook igår när jag annonserade om OMSTART. Jag trodde en bråkdel av alla ni som gillade och kommenterade skulle vilja delta. Så jag är i chock och glad på en och samma gång! 

En annan omstart som betyder lite extra i år efter en märklig vår. Eller hur!? 

En omstart för mig är att blåsa liv i Yogamala efter några års tystnad p.g.a. min svåra utmattningssjukdom.  Jag är på fötterna igen och känner mig som mitt vanliga glada jag men med insikt om vikten att skynda långsamt. Jag har därför ingen utstakad plan för Yogamala utan att det är ett fritidsprojekt som ska och måste kännas glädjefyllt att pyssla med utifrån de premisser jag har. 

Jag har utformat en yogakalender för september 2020 så att vi alla kan få en omstart efter en kanske alldeles för stillasittande vår. Jag har också utformat en spellista på min Youtube-kanal med samtliga yogapass som ingår i september månads kalender så du enkelt kan hitta yogapassen och ta det i din takt. 

Du hittar mer information om yogakalender här. 

Lämna gärna en kommentar – alltifrån att “bara säga hej” till önskemål om framtida Yogamala. 

 

20 reaktioner på ”Yogakalender september 2020”

 1. Tack Anna 💖
  Jag tillhör också de ” utmattade”. Total kollaps 2015, sen tar det tid att få koll på livet igen, lite fram o lite tillbaka. Jag återkommer oftast till din yoga när det går framåt, och får acceptera att ta en paus ibland. 🙏
  Uppskattar dina yogapass så 💕
  /Pia

 2. Tack fina du!
  Jag har precis börjat jobba fullt igen efter ett utmattningssyndrom. Din yoga är som balsam för själen 🙏 Var rädd om dig ❤ Så tacksam för din sida 🤗 Kram 🙏❤

 3. Tack Anna! Så glad att du är tillbaka! Jag kommer, liksom flera andra av dina följare, alltid tillbaka till dina yoga videos!

 4. Hej
  Jättebra initiativ. Ibland behöver man en väckarklocka så att man kommer igång ordentligt. Tack för bra och tydliga instruktioner för en nybörjare.

 5. Åh! Detta var ödet för min del! Har gått och velat fram och tillbaka. Den här resan vill jag vara med på! Tack! 🙏

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *