Yogakalender November 2020

September handlade om OMSTART efter allt vi upplevt under 2020. 

Min omstart med Yogamala blev kanske inte som jag tänkt mig. SÅ. Jag behöver omfamna och acceptera att var sak tar sin tid. 

Jag tänker också att vi alla behöver OMFAMNA oss själva, acceptera världssituationen, fortsätta leva men helt enkelt sakta ner tempot, sänka kraven och ta vara på möjligheterna som också faktiskt ges om vi väljer att se det.

November kallar jag därför för OMFAMNA med tillhörande yogakalendern. (ladda ner kalendern, skriv ut den och sätt den på kylskåpet som en påminnelse)

Spellistan för OMFAMNA finns tillgänglig på min Youtube-kanal med samtliga yogapass som ingår i november månads kalender. Jag kommer lägga upp dagens yogapass på Facebook men du kan självklart ta det din takt med hjälp av kalendern och spellistan. 

Du hittar mer information om yogakalender här. 

Jag blev så otroligt glad och överväldigad av alla kommentarer till inlägget med september-månads-yogakalender så att du bara vet att jag uppskattar så mycket att du tar dig tid att skriva till mig! 

6 reaktioner på ”Yogakalender November 2020”

  1. Ser fram emot att få fortsätta yoga med dig.
    Behöver något att se fram emot i höstmörkret.
    Hälsningar
    Annica

    1. Så härligt att läsa! November och januari (för mig) är tuffa månader så då blir yogan lite som ett ljus i mörkret.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *